Myymalat

AllParty.fi

Könninkuja 3
02880 Veikkola
puh. 09 879 2206
Yrityksen verkkosivuille

Amada Store

Amada Store / Amada International Oy
Raikuntie 64
36520 Kangasala
Yrityksen verkkosivuille

Beauty pro Oü

Roosikrantsi 17

Tallinn, Eesti

Tel +372 641 8655

Email [email protected]

 

Yrityksen verkkosivuille

Feelmax Oy

Kävellessään paljain jaloin Maaninkajärven hiekkarannalla, tuntien hiekan ja pienet kivet jalkapohjissa, Pulkan perhe sai idean: kehittää tuotteita, jotka mahdollistavat jalan luonnollisen liikkeen ja tuntuman.

He huomasivat, että yksi terveyden tukipilareista on terveet jalat…

Feelmax perustettiin 1993, ja tavoite oli (ja on vieläkin ) tarjota erilaisia jalan mukavuutta ja terveyttä parantavia tuotteita.

Yrityksen verkkosivuille

Hene’s Lumiaika

Tmi Helena Nenonen
Rantatie 560
54100 Joutseno
puh. 050 404 4133

Yrityksen verkkosivuille

Ibero Oy

IBERO since 1951

Ibero on energiaa, aktiivisuutta ja innovatiivisuutta. Toiminnallemme on ominaista vaalia perinteitä kulkemalla rohkeasti omaa tietä. Me tiedämme, mitkä ovat korujen ja aurinkolasien uusimmat trendit sekä kauneudenhoitotarvikkeiden tuoreimmat tulokkaat. Haluamme tarjota tuotteita, jotka tuovat iloa, hyötyä ja piristystä arkeen ja ovat kaikkien ulottuvilla.

Yrityksen verkkosivuille

Joensuun Sänkytehdas Oy

Kansainvälisesti tunnettu sänkysuunnittelija Pauli Jämsén on työskennellyt paremman nukkumisen puolesta jo 30 vuotta. Vuosikymmenten kokemus ja osaaminen parhaiden sänkyjen tekemisestä tiivistyvät hänen nimikkomallistoonsa.

Tänään Pauli Jämsén Designer Beds -sänkymallisto tunnetaan korkeatasoisuudestaan maailmanlaajuisesti. Jämsénin resepti on tinkimättömyydessään yksinkertainen. Vain korkein laatu kelpaa, sekä materiaaleissa että työn laadussa.

”Kuuntelemme jatkuvasti asiakkaitamme. Ainoastaan niin toimien pystymme tarjoamaan maailman parhaat puitteet nukkumiseen. Se on meille tärkeintä”, Pauli Jämsén sanoo.

Yrityksen sivuille

Juunappa Oy

Juunappa Oy on vuonna 1995 perustettu nahka-alan erikoisliike, jonka valikoimiin kuuluvat nahkatakit prätkärotseista perustakkeihin. Tutustu tuotteisiin netissä ja tule poikkeamaan. Myymälöissämme laajempi mallisto ja nahkatakki joka lähtöön. Kaikki takkimme ovat aitoa nahkaa. Lämpimästi tervetuloa!

Juunappa Oy harjoittaa myös tukkumyyntiä yrityksille, seuroille ja yhteisöille. Tukkupuolella valikoimiimme kuuluvat nahkatakit sekä laadukkaat tekstiilit kuten esim. t-paidat, pikeet, hupparit, fleecet jne.

Yrityksen verkkosivuille

Kenkäkauppa Alina

Kenkäkauppa Alina

Os. Alinenkatu 36, 23500 Uusikaupunki

Puh. (02) 844 3553 tai 044-704 3553

S-posti: [email protected]

Yrityksen verkkosivuille

Korujenmaailma

Miksi meiltä?

* 100% suomalainen
* Ei toimituskuluja
* Hyvä hinta-laatu suhde
* Nopea toimitus
* Laaja valikoima
* Paljon uutuuksia
* asiakaspalvelu toimii
* Laadun testausta
* Turvalliset maksut
* Edellytämme nikkelivapautta
* Arvostamme eettisyyttä
* Laadukkaat tehtaat
* Arvostamme asiakkaita!

Suomen isoin valikoima on palakoruja. Ja edulliset hinnat.

Yrityksen verkkosivuille

Lily Aleksandra Oy

Lily Alexandra Oy on vuodesta 2008 valmistanut kotimaista Lily Alexandra luonnonkosmetiikkasarjaa.

Osta tuote

Luhta Outlet

Porttisuontie 4,
00120 Vantaa
Tel. +358 9 8330 3830

Open:
monday-friday 10-20
saturday 10-18
sunday 12-17

Yrityksen verkkosivuille

Lumene Oy

Pohjoisen villi luonto ja tieteen innovaatiot kohtaavat

Kaikki alkaa pohjoisen villistä luonnosta ja sen elinvoimaisista raaka-aineista. Lääketeollisuustaustamme kasvattamalla asiantuntemuksella tuomme nämä luonnon villit antimet laboratorioomme ja yhdistämme ne uusimpaan teknologiaan. Perintömme ja tietotaitomme johdosta missiomme on selkeä: Lumene luotiin edistämään säteilevää, luonnollista kauneutta yhdistämällä luonnon tehokkaimmat voimat ja tieteen viimeisimmät innovaatiot.

Yrityksen verkkosivuille

Outlet Tukku

Vuonna 1954 perustettu Tammer-Tukku Oy on yksi Pohjois-Euroopan johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä. Jatkuvasti uusiutuva lähes 20 000 tuotteen valikoimamme kattaa kuluttajan tarpeet hittituotteista kotona päivittäin käytettäviin tuotteisiin. Liikevaihtomme on yli 80 M€ ja olemme ylpeitä voidessamme työllistää lähes 200 kuluttajatuoteammattilaista. Jo kolmannessa polvessa toimivana perheyrityksenä uskomme pitkiin asiakassuhteisiin ja yhteistyökumppanuuksiin.

Yrityksen verkkosivuille

Pielispuuha

Sahateollisuustie 5, JUUKA

Yrityksen verkkosivuille

Rosebud Books Oy

Rosebud täyden palveun kirjakauppa.

Yrityksen verkkosivuille

Sisustus1.fi

Import Numero 1 Oy/ Sensiprima Oy

Yrityksen verkkosivuille

Smart Beauty Cosmetics Oy

Sahaajankatu 20-22,

00880 Helsinki

ID: FI25167691

Yrityksen verkkosivuille

Strumpor By Haichin AB

Sahaajankatu 20-22,

00880 Helsinki

ID: FI25167691

Yrityksen verkkosivuille

Tähtituote/ NUT-Group Oy

Tähtituote.fi toimii NUT-Group Oy yrityksen ja sen tuotteiden virallisena verkkokauppana.
Teemme paljon yhteistyötä yritysten ja urheiluseurojen kanssa, toimitamme heille uniikkeja käsintehtyjä pipoja heidän omilla logoilla ja teksteillä. Käytössämme on oma tekstiilipainatukseen tarkoitettu laitteisto, joten pystymme nopeasti ja joustavasti tarjoamaan luetettavaa yhteistyötä.
Yrityksen verkkosivuille

Tempur Sealy Suomi Oy

TEMPUR-patja muotoutuu yksilöllisesti jokaisen vartalolle sopivaksi; se on pehmeä sieltä mistä haluat ja tukea antava sieltä mistä kehosi sitä tarvitsee. TEMPUR-patja ohjaa kehosi mukavimpaan luonnolliseen asentoon tarjoten Sinulle elämäsi parhaat unet. TEMPUR-patjalla nukkuminen tuntuu kuin olisit painottomassa tilassa ilman minkäänlaista vastapainetta tai puristusta.

TEMPUR-tyynyt ovat olleet jo vuosien ajan markkinajohtajia, ja monien ammattilaisten kuten fysioterapeuttien ja lääkäreiden suosittelemia. Ikisuosittuihin tyynyihimme kuuluvat muun muassa TEMPUR Original, TEMPUR Millennium ja TEMPUR Ombracio.

TEMPUR-tuoteperheeseen sisältyy myös sänkymallistot ja valikoima pientuotteita. TEMPUR-tuotteita myydään ympäri maailman valikoitujen huonekalualan jälleenmyyjien ja fysioterapeuttien kautta, omissa TEMPUR Sleep Center -myymälöissä sekä TEMPURin verkkokaupassa.

Yrityksen verkkosivuille

Toffee Heaven

Sahaajankatu 20-22,

00880 Helsinki

ID: FI25167691

Yrityksen verkkosivuille

Top-Knit Oy

Top Knit on valmistanut miesten neuleita Siikaisissa vuodesta 1974 alkaen. Top Knitillä on perustamisesta lähtien ollut käytössään neuleteollisuuden huipputekniikka ja alan uusin tietotaito.

Luotamme villaan, koska villakuidulla on niin paljon hyviä ominaisuuksia, että sitä kutsutaankin maailman kahdeksanneksi ihmeeksi. Villan pehmeys ja joustavuus antaa juuri neuleelle erityisen miellyttävän tunnun ja luonteen.

Yrityksen verkkosivuille

Urban Design Boutique

Urban Design Boutique Oy
Käräjätie 309, 21530 PAIMIO

Yrityksen verkkosivulle

Vonne’s

VONNE’S on perheyritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1996.

Maahantuomme naisille muodikkaita vaatteita ja asusteita. Valikoimamme on hyvin laaja, meiltä löydät asut niin arkeen kuin juhlaankin. 
Tuotevalikoimaamme kuuluvat pääasiallisesti vaatteet, laukut, vyöt, kengät ja korut. Eli koko asukokonaisuuden löydät yhden katon alta! 

Tuotteemme haemme suurimmaksi osaksi Italiasta ja Ranskasta, mutta satunnaisesti myös muista Euroopan maista.
Ostosmatkoilla käymme kuukausittain ja valitsemme kaikki tuotteet itse paikanpäällä, näin voimme taata asiakkaillemme viimeisimmät trendit ja edullisimmat hinnat!

Ammattitaitoiset myyjämme palvelevat sinua mielellään ja auttavat stailauksessa, tervetuloa hemmottelemaan itseäsi!

Yrityksen verkkosivuille

Näytetään kaikki 45 tulosta