Beauty pro Oü

Roosikrantsi 17

Tallinn, Eesti

Tel +372 641 8655

Email info@beautypro.ee

 

Yrityksen verkkosivuille

BoreaMed Oy

BOREAS -TUOTEPERHE
Tunnetuin tuotteemme on vuonna 1946 markkinoille tullut Boreas jalkavoide. Kehitystyömme tavoite on hyödyntää hoitavia kasviöljyjä yhdistettynä korkealaatuisiin ja tunnetuihin tehoaineisiin

Yrityksen verkkosivuille

Casada Finland Oy

Casada on yksi johtavista hierontatuotteiden valmistajista maailmassa ja sen tuotteet on edustettuna jo 37 eri maassa. Casada-tuotteiden tarkoitus on lisätä fyysistä ja henkistä jaksamista laajalla hierontaan ja hyvinvointiin keskittyvällä tuotevalikoimallaan. Casada-tuotteille on ominaista jatkuva kehitys, omaleimainen muotoilu ja keskittyminen elämänlaadun parantamiseen. Casada tuotteet ovat korkealaatuisia ja luotettavia.

Sinun tyytyväisyytesi casada tuotteisiin on missiomme.

Tervetuloa osastollemme 2c61

Yrityksen verkkosivuille

CHANGE of Scandinavia Finland

Change

Change on tanskalainen alusvaateketju, jolla on 150 konseptimyymälää Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Lähi-idässä.

Laaja mallisto sekä suuri kokovalikoima rintaliivejä, A-kupista J-kuppiin saakka, tekevät meistä johtavan alusvaatebrandin Skandinaviassa. Me Changelaiset olemme aina valmiina neuvomaan, mittaamaan ja auttamaan sinua, jotta löydät oikeat alusvaatteet.

Olemme ylpeitä tuotteistamme ja hinnoistamme – Club Change jäsenenä saat lisäksi alennuksia ja etuja joka kerta, kun ostat tuotteita Change myymälästä.

Yrityksen verkkosivuille

Feelmax Oy

Kävellessään paljain jaloin Maaninkajärven hiekkarannalla, tuntien hiekan ja pienet kivet jalkapohjissa, Pulkan perhe sai idean: kehittää tuotteita, jotka mahdollistavat jalan luonnollisen liikkeen ja tuntuman.

He huomasivat, että yksi terveyden tukipilareista on terveet jalat…

Feelmax perustettiin 1993, ja tavoite oli (ja on vieläkin ) tarjota erilaisia jalan mukavuutta ja terveyttä parantavia tuotteita.

Yrityksen verkkosivuille

Finlayson Oy

Vuonna 1820 perustettu Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä. Tänä päivänä se elää uutta elämää ja on vakuuttunut, että paras tapa kunnioittaa sen pitkää historiaa on rohkeus, ennakkoluulottomuus ja jatkuva halu kehittää uusia mielenkiintoisia sisustustekstiilejä. Finlayson-myymälöistä löydät laajanvalikoiman näitä mielenkiintoisia kodintekstiilejä.

Yrityksen verkkosivuille

Ibero Oy

IBERO since 1951

Ibero on energiaa, aktiivisuutta ja innovatiivisuutta. Toiminnallemme on ominaista vaalia perinteitä kulkemalla rohkeasti omaa tietä. Me tiedämme, mitkä ovat korujen ja aurinkolasien uusimmat trendit sekä kauneudenhoitotarvikkeiden tuoreimmat tulokkaat. Haluamme tarjota tuotteita, jotka tuovat iloa, hyötyä ja piristystä arkeen ja ovat kaikkien ulottuvilla.

Yrityksen verkkosivuille

JKsellings Oy

Olemme asiakashankintaan ja myynninedistämiseen erikoistunut yritys, jonka ydin rakentuu vuosien työlle kuluttajien parissa.

Uimalankatu 1
33540 Tampere

info@jkgroup.fi

www.jkgroup.fi

Yrityksen verkkosivuille

Joensuun Sänkytehdas Oy

Kansainvälisesti tunnettu sänkysuunnittelija Pauli Jämsén on työskennellyt paremman nukkumisen puolesta jo 30 vuotta. Vuosikymmenten kokemus ja osaaminen parhaiden sänkyjen tekemisestä tiivistyvät hänen nimikkomallistoonsa.

Tänään Pauli Jämsén Designer Beds -sänkymallisto tunnetaan korkeatasoisuudestaan maailmanlaajuisesti. Jämsénin resepti on tinkimättömyydessään yksinkertainen. Vain korkein laatu kelpaa, sekä materiaaleissa että työn laadussa.

”Kuuntelemme jatkuvasti asiakkaitamme. Ainoastaan niin toimien pystymme tarjoamaan maailman parhaat puitteet nukkumiseen. Se on meille tärkeintä”, Pauli Jämsén sanoo.

Yrityksen sivuille

Juunappa Oy

Juunappa Oy on vuonna 1995 perustettu nahka-alan erikoisliike, jonka valikoimiin kuuluvat nahkatakit prätkärotseista perustakkeihin. Tutustu tuotteisiin netissä ja tule poikkeamaan. Myymälöissämme laajempi mallisto ja nahkatakki joka lähtöön. Kaikki takkimme ovat aitoa nahkaa. Lämpimästi tervetuloa!

Juunappa Oy harjoittaa myös tukkumyyntiä yrityksille, seuroille ja yhteisöille. Tukkupuolella valikoimiimme kuuluvat nahkatakit sekä laadukkaat tekstiilit kuten esim. t-paidat, pikeet, hupparit, fleecet jne.

Yrityksen verkkosivuille

Korulandia

Erikoisalanamme on korujen vähittäis- ja tukkukauppa.
Maahantuontia teemme myös muilla laadukkailla tuotteilla.
Osan tuotteistamme valmistamme itse.
Puh. 010 666 3460
korulandia@elisanet.fi

Yrityksen verkkosivuille

Kultasepänliike Montin

Montin Made in Helsinki -korut valmistetaan yksilöllisesti parhaimpien seppien toimesta Helsingissä. Kaikki korut ovat käsityönä valmistettuja ja ne ovat yksilöllisiä. Kaikki korut viilataan käsin alusta asti lopulliseen muotoon.
Autamme mielellämme korusi suunnittelussa ja materiaalien valinnassa

Kultasepänliike Montin

Mannerheimintie 20

00100 Helsinki

Yrityksen verkkosivuille

Leather Heaven

Vaatteita, kenkiä, asusteita, kodin sisustustavaraa – kaikki yhdestä osoitteesta www.leatherheaven.com

Yrityksen verkkosivuille

Luhta Outlet

Porttisuontie 4,
00120 Vantaa
Tel. +358 9 8330 3830

Open:
monday-friday 10-20
saturday 10-18
sunday 12-17

Yrityksen verkkosivuille

Lumene Oy

Pohjoisen villi luonto ja tieteen innovaatiot kohtaavat

Kaikki alkaa pohjoisen villistä luonnosta ja sen elinvoimaisista raaka-aineista. Lääketeollisuustaustamme kasvattamalla asiantuntemuksella tuomme nämä luonnon villit antimet laboratorioomme ja yhdistämme ne uusimpaan teknologiaan. Perintömme ja tietotaitomme johdosta missiomme on selkeä: Lumene luotiin edistämään säteilevää, luonnollista kauneutta yhdistämällä luonnon tehokkaimmat voimat ja tieteen viimeisimmät innovaatiot.

//

//

//

Yrityksen verkkosivuille

Naistaivas Oy

NaisTaivas myy ja markkinoi Kuolleenmeren ainutlaatuista ihonhoitoa Naisille ja Miehille.

Tuotteemme tunnetaan tieteellisestä Vitamin Mineral Complex -yhdistelmästä, joka tasapainottaa luonnollisin keinoin ihon kosteutta Kuolleenmeren mineraalien ja vitamiinien avulla.

Yrityksen verkkosivuille

Opa Muurikka Oy

Opa Muurikalta löydät kaikki ruoanvalmistustarvikkeet grilleistä kattiloihin ja kauhoihin. Löydät meidät messuosastolta 2e61 – tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!

Yrityksen verkkosivuille

Outlet Tukku

Vuonna 1954 perustettu Tammer-Tukku Oy on yksi Pohjois-Euroopan johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä. Jatkuvasti uusiutuva lähes 20 000 tuotteen valikoimamme kattaa kuluttajan tarpeet hittituotteista kotona päivittäin käytettäviin tuotteisiin. Liikevaihtomme on yli 80 M€ ja olemme ylpeitä voidessamme työllistää lähes 200 kuluttajatuoteammattilaista. Jo kolmannessa polvessa toimivana perheyrityksenä uskomme pitkiin asiakassuhteisiin ja yhteistyökumppanuuksiin.

Yrityksen verkkosivuille

Pirkanmaan Nahkakuviointi Ky

Yritys on perustettu 1950-luvun alussa. Alkuvaiheessa yrityksen tuotevalikoimiin kuuluivat kellonremmit, vyöt ja olkaimet.

Nykyisin valmistamme nahkasta tuotteita vuosikymmenten aikana hankittua osaamista sekä yrityksen muita resursseja hyödyntäen. Valmistamme aidosta nahasta mm. vöitä, liikelahjoja ja koriste-esineitä. Yrityksessä on valmius tuottaa teollisuudelle alihankintana erilaisia sen tarvitsemia komponentteja.

 

Yrityksen verkkosivuille

Prizzi Oy

Prizzi Oy on vuonna 1997 perustettu suomalainen

perheyhtiö, jonka toimiala

on muodin, valmisvaatteiden

ja tekstiilien maahantuonti ja agentuuritoiminta.

 

Konttori/näyttelytilat

sijaitsevat

Viihdekeskus Flamingossa,

 

Yrityksen verkkosivuille

Rosebud Books Oy

Rosebud täyden palveun kirjakauppa.

Yrityksen verkkosivuille

Shamaan Design

Shamaan Design on ivalolainen vuonna 2006 perustettu maahantuontiyritys, silkkipaino ja matkamuistomyymälä. Tuomme maahan mm. australialaisia öljykangastakkeja, laadukkaita nahka-, huopa- ja kesähattuja. Valikoimaamme kuuluvat myös Heimo-Korun pronssikorut ja Lappi-tuotteen matkamuistot.

Painamme käsityönä lähinnä Lappi- ja luontoaiheisia t-paitoja. Erikoisuutenamme on uniikit sidontavärjätyt t-paidat. Teemme myös painotuotteita asiakkaan toivomuksen mukaan. Seuraavilla sivuilla voit tutustua osaan tuotevalikoimastamme.

Lämminhenkinen myymälämme, Shamaan Design – Lappi Shop sijaitsee Saariselällä, Tunturihotellin Gielas rakennuksessa.

Lue lisää: http://www.shamaandesign.fi/

Yrityksen sivuille

Sisustuspallobaari

Sisustuspallobaari on täysin Irislightsin sisustuspallojen markkinointiin ja myyntiin keskittynyt yritys. Meillä on laaja värivalikoima irtopalloissa sekä parhaat mahdolliset led-valosarjat!

Käy tykkäämässä meistä facebook-sivuilla, siellä on myös inspiraatiokuvia ja tunnelmia messuilta ympäri Suomea.

Yrityksen verkkosivuille

Tähtituote/ NUT-Group Oy

Tähtituote.fi toimii NUT-Group Oy yrityksen ja sen tuotteiden virallisena verkkokauppana.
Teemme paljon yhteistyötä yritysten ja urheiluseurojen kanssa, toimitamme heille uniikkeja käsintehtyjä pipoja heidän omilla logoilla ja teksteillä. Käytössämme on oma tekstiilipainatukseen tarkoitettu laitteisto, joten pystymme nopeasti ja joustavasti tarjoamaan luetettavaa yhteistyötä.
Yrityksen verkkosivuille

Tempur Sealy Suomi Oy

TEMPUR-patja muotoutuu yksilöllisesti jokaisen vartalolle sopivaksi; se on pehmeä sieltä mistä haluat ja tukea antava sieltä mistä kehosi sitä tarvitsee. TEMPUR-patja ohjaa kehosi mukavimpaan luonnolliseen asentoon tarjoten Sinulle elämäsi parhaat unet. TEMPUR-patjalla nukkuminen tuntuu kuin olisit painottomassa tilassa ilman minkäänlaista vastapainetta tai puristusta.

TEMPUR-tyynyt ovat olleet jo vuosien ajan markkinajohtajia, ja monien ammattilaisten kuten fysioterapeuttien ja lääkäreiden suosittelemia. Ikisuosittuihin tyynyihimme kuuluvat muun muassa TEMPUR Original, TEMPUR Millennium ja TEMPUR Ombracio.

TEMPUR-tuoteperheeseen sisältyy myös sänkymallistot ja valikoima pientuotteita. TEMPUR-tuotteita myydään ympäri maailman valikoitujen huonekalualan jälleenmyyjien ja fysioterapeuttien kautta, omissa TEMPUR Sleep Center -myymälöissä sekä TEMPURin verkkokaupassa.

Yrityksen verkkosivuille

Top-Knit Oy

Top Knit on valmistanut miesten neuleita Siikaisissa vuodesta 1974 alkaen.
Top Knitillä on perustamisesta lähtien ollut käytössään neuleteollisuuden huipputekniikka ja alan uusin tietotaito.

Luotamme villaan, koska villakuidulla on niin paljon hyviä ominaisuuksia, että sitä kutsutaankin maailman kahdeksanneksi ihmeeksi. Villan pehmeys ja joustavuus antaa juuri neuleelle erityisen miellyttävän tunnun ja luonteen.

Yrityksen verkkosivuille

Vonnela

VONNE'S on perheyritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1996.

Maahantuomme naisille muodikkaita vaatteita ja asusteita. Valikoimamme on hyvin laaja, meiltä löydät asut niin arkeen kuin juhlaankin. 
Tuotevalikoimaamme kuuluvat pääasiallisesti vaatteet, laukut, vyöt, kengät ja korut. Eli koko asukokonaisuuden löydät yhden katon alta! 

Meiltä löytyy jokaiselle upealle naiselle jotakin ihanaa, ikään ja kokoon katsomatta. Riittää vain, että haluat pukeutua kauniisti ja persoonallisesti.
Paljon muutakin kivaa liikkeistämme löytyy, kuten esimerkiksi sisustustavaroita.

Tuotteemme haemme suurimmaksi osaksi Italiasta ja Ranskasta, mutta satunnaisesti myös muista Euroopan maista.
Ostosmatkoilla käymme kuukausittain ja valitsemme kaikki tuotteet itse paikanpäällä, näin voimme taata asiakkaillemme viimeisimmät trendit ja edullisimmat hinnat!

Teemme maahantuojina myös tukkukauppaa ja vaatteidemme jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomea. 
Neuvomme sekä aloittelevia että jo alalla olevia yrittäjiä liikkeen perustamista ja omaa maahantuontia liittyvissä kysymyksissä.

Oma liikkeemme löytyy Leviltä. Vonne's:in osaston löydät yleensä myös Suomen suurimmilta muoti- ym. messuilta.

Ammattitaitoiset myyjämme palvelevat sinua mielellään ja auttavat stailauksessa, tervetuloa hemmottelemaan itseäsi!

Yrityksen verkkosivuille

Yvette Finland Oy

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa
Suomi

Yrityksen verkkosivuille

Näytetään kaikki 47 tulosta