Uutta OutletExpossa: Varaa tuote ennakoon, maksa ja hae messuilta!

Nyt ensimmäistä kertaa OutletExpossa: varmista tuotteen saatavuus ennakkoon, ja varaa omasi jo ennen messuja! Ennakkovaraajan lisäetuna saat OutletExpoon ilmaisen pääsylipun, jolla pääset myös GoExpo Winter ja GameXpo -tapahtumiin.

Toimi näin: tee varauksesi sivuillamme www.outletexpo.fi ja nouda tuotteesi liikkeen messuosastolta lauantaihin 3.11.2018 klo 12:00 mennessä. Tuote maksetaan tuotetta edustavan myymälän messuosastolle. Toimitamme ennakkovaraajalle OutletExpo-messujen digilipun (vain yksi lippu/hlö, vaikka varattuja tuotteita olisi useampia, kampanjassa jaettavien lippujen kokonaiskappalemäärä on sama kuin myytävien tuotteiden kokonaiskappalemäärä). Lipputarjous koskee vain netistä ennakkoon varattuja osiossa ”Ennakkomyynnissä” esillä olevia tarjoustuotteita. Lippu toimitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla, joten lipun saadessasi tiedät, että olet onnellisten ennakkovaraajien joukossa. Nettisivun lähettämistä sähköposteista ei tarvitse välittää : ). Myytäviä tuotteita on rajattu kappalemäärä.

Toimi näin: Lisää tuote ostokoriin. siirry kassalle, täytä tiedot, lähetä, toimi nopsaan jotta ehdit mukaan!

Muista seurata OutletExpon Facebook-sivua ja OutletExpon kotisivuja www.outletexpo.fi, sillä ennakkoon varattavia tuotteita tulee jatkuvasti lisää ja nopeimmat vievät parhaat päältä!