Kuvaaja: Lars Johnson

Miss Helsinki finalistit vierailevat Amada Storen osastolla perjantaina OutletExpossa!

Haluatko löytää vaatteen, joita ei varmasti tule monella vastaan? Maahantuomme itse kaikki Amada Collection tuotteet pienistä tukuista Britanniasta. Kaikkia tuotteita on vain pieniä eriä, joten nämä tuovat pientä uniikkia luksusta arkeen ja juhlaan! Rakkaudella valikoitu kokoelma Euroopan ja Britannian muodin helmiä. Valikoimistamme löytyy niin lämpimiä neuleita ja takkeja syksyyn kuin myös uniikkeja mekkoja, joissa olet varmasti juhlien keskipiste! Amada Collectionin hinnat vaihtelevat 9-109€ välillä, messuilla aivan kaikki tuotteet tarjouksessa; -25%, -50% ja -70%! Olemme mukana myös Miss Helsinki 2019-kiertueella! Miss Helsinki finalistit vierailevat osastollamme Helsingin Messukeskuksessa perjantaina! Tule moikkaamaan finalisteja ja nappaa samalla itsellesi upea uusi asu, joita ei ole montaa! Messuilla myynnissä myös kaikki Miss Helsinki kiertueen kiertuevaatteet messuhintaan.

Meidät ja missit löydät Messukeskuksen hallista 3 osastolta 3f2.

Kuva: Lars Johnson