Batucada

Markkinoiden ainoa täysin allergiavapaa ja ehdottomasti pehmein ja kevyin materiaali. Koru joka tuntuu siltä kuin se olisi painoton.

Yrityksen sivuille

Beauty pro Oü

Roosikrantsi 17

Tallinn, Eesti

Tel +372 641 8655

Email info@beautypro.ee

 

Yrityksen verkkosivuille

CHANGE of Scandinavia Finland

Change

Change on tanskalainen alusvaateketju, jolla on 150 konseptimyymälää Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Lähi-idässä.

Laaja mallisto sekä suuri kokovalikoima rintaliivejä, A-kupista J-kuppiin saakka, tekevät meistä johtavan alusvaatebrandin Skandinaviassa. Me Changelaiset olemme aina valmiina neuvomaan, mittaamaan ja auttamaan sinua, jotta löydät oikeat alusvaatteet.

Olemme ylpeitä tuotteistamme ja hinnoistamme – Club Change jäsenenä saat lisäksi alennuksia ja etuja joka kerta, kun ostat tuotteita Change myymälästä.

Yrityksen verkkosivuille

Feelmax Oy

Kävellessään paljain jaloin Maaninkajärven hiekkarannalla, tuntien hiekan ja pienet kivet jalkapohjissa, Pulkan perhe sai idean: kehittää tuotteita, jotka mahdollistavat jalan luonnollisen liikkeen ja tuntuman.

He huomasivat, että yksi terveyden tukipilareista on terveet jalat…

Feelmax perustettiin 1993, ja tavoite oli (ja on vieläkin ) tarjota erilaisia jalan mukavuutta ja terveyttä parantavia tuotteita.

Yrityksen verkkosivuille

Finlayson Oy

Vuonna 1820 perustettu Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä. Tänä päivänä se elää uutta elämää ja on vakuuttunut, että paras tapa kunnioittaa sen pitkää historiaa on rohkeus, ennakkoluulottomuus ja jatkuva halu kehittää uusia mielenkiintoisia sisustustekstiilejä. Finlayson-myymälöistä löydät laajanvalikoiman näitä mielenkiintoisia kodintekstiilejä.

Yrityksen verkkosivuille

Forsman Tea

Kansainvälinen teetalo – yli 30 vuotta maailman hienoimpien teelaatujen kauppaa

Aaro Forsman Oy on suomalainen vuonna 1979 perustettu teetalo, joka pakkaa ja maustaa teet Suomessa, pohjoismaiden suurimpiin kuuluvalla teetehtaalla.

Forsman valikoima sisältää laadukkaat alkuperäisteet, mustan ja vihreän teen kiinnostavimmat maustetut vaihtoehdot sekä luomu- ja Reilun kaupan teet.

Paras teen maku hautuu tuoreista, aidoista teen lehdistä. Siksi Forsman teet hankitaan suoraan tuottajamaista, ilman välikäsiä, alueiden parhailta viljelmiltä.

Yrityksen sivuille

Ibero Oy

IBERO since 1951

Ibero on energiaa, aktiivisuutta ja innovatiivisuutta. Toiminnallemme on ominaista vaalia perinteitä kulkemalla rohkeasti omaa tietä. Me tiedämme, mitkä ovat korujen ja aurinkolasien uusimmat trendit sekä kauneudenhoitotarvikkeiden tuoreimmat tulokkaat. Haluamme tarjota tuotteita, jotka tuovat iloa, hyötyä ja piristystä arkeen ja ovat kaikkien ulottuvilla.

Yrityksen verkkosivuille

Joensuun Sänkytehdas Oy

Kansainvälisesti tunnettu sänkysuunnittelija Pauli Jämsén on työskennellyt paremman nukkumisen puolesta jo 30 vuotta. Vuosikymmenten kokemus ja osaaminen parhaiden sänkyjen tekemisestä tiivistyvät hänen nimikkomallistoonsa.

Tänään Pauli Jämsén Designer Beds -sänkymallisto tunnetaan korkeatasoisuudestaan maailmanlaajuisesti. Jämsénin resepti on tinkimättömyydessään yksinkertainen. Vain korkein laatu kelpaa, sekä materiaaleissa että työn laadussa.

”Kuuntelemme jatkuvasti asiakkaitamme. Ainoastaan niin toimien pystymme tarjoamaan maailman parhaat puitteet nukkumiseen. Se on meille tärkeintä”, Pauli Jämsén sanoo.

Yrityksen sivuille

Juunappa Oy

Juunappa Oy on vuonna 1995 perustettu nahka-alan erikoisliike, jonka valikoimiin kuuluvat nahkatakit prätkärotseista perustakkeihin. Tutustu tuotteisiin netissä ja tule poikkeamaan. Myymälöissämme laajempi mallisto ja nahkatakki joka lähtöön. Kaikki takkimme ovat aitoa nahkaa. Lämpimästi tervetuloa!

Juunappa Oy harjoittaa myös tukkumyyntiä yrityksille, seuroille ja yhteisöille. Tukkupuolella valikoimiimme kuuluvat nahkatakit sekä laadukkaat tekstiilit kuten esim. t-paidat, pikeet, hupparit, fleecet jne.

Yrityksen verkkosivuille

Kenkäkauppa Alina

Kenkäkauppa Alina

Os. Alinenkatu 36, 23500 Uusikaupunki

Puh. (02) 844 3553 tai 044-704 3553

S-posti: outi.nurmi@alina.fi

Yrityksen verkkosivuille

Kultasepänliike Montin

Montin Made in Helsinki -korut valmistetaan yksilöllisesti parhaimpien seppien toimesta Helsingissä. Kaikki korut ovat käsityönä valmistettuja ja ne ovat yksilöllisiä. Kaikki korut viilataan käsin alusta asti lopulliseen muotoon.
Autamme mielellämme korusi suunnittelussa ja materiaalien valinnassa

Kultasepänliike Montin

Mannerheimintie 20

00100 Helsinki

Yrityksen verkkosivuille

Lahjapiste

Lahjapiste on lahja- ja sisustustavaroiden maahantuoja ja tukkumyyjä Keski-Suomessa. Toimitamme tuotteita jälleenmyyjille ympäri Suomen. Kauttamme saat tunnettujen, eurooppalaisten brändien tuotteet.

Yrityksen verkkosivuille

Lumene Oy

Pohjoisen villi luonto ja tieteen innovaatiot kohtaavat

Kaikki alkaa pohjoisen villistä luonnosta ja sen elinvoimaisista raaka-aineista. Lääketeollisuustaustamme kasvattamalla asiantuntemuksella tuomme nämä luonnon villit antimet laboratorioomme ja yhdistämme ne uusimpaan teknologiaan. Perintömme ja tietotaitomme johdosta missiomme on selkeä: Lumene luotiin edistämään säteilevää, luonnollista kauneutta yhdistämällä luonnon tehokkaimmat voimat ja tieteen viimeisimmät innovaatiot.

Yrityksen verkkosivuille

Mediwell

Mediwell Oy tuo maahan ja markkinoi ihonhoitotuotteita Suomessa. Toimintamme alkoi 90-luvun puolessa välissä BM-ihonhoitosarjan parissa. Nykyisin tuomme maahan kolmea eri tuotesarjaa, BM-ihonhoitotuotteita, Riemann P20 -aurinkosuojaa sekä Skin Energy Propolis -voidetta.

Yrityksen verkkosivulle

Messulippu

18.00 16.00 sis. alv

Liput ovelta

Aikuiset 18 €/hlö
Lapset (7–15 v.), eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat 11 €/hlö
Lapset (4–6 v.) 6 €/hlö
Perhelippu (max. 2 aikuista ja alle 16 v. lapset) 39 €
Ryhmälippu (väh. 10 hlöä) 11 €/hlö
Kokoaikaranneke* 3 pv aikuiset 33 €
Kokoaikaranneke* 3 pv lapset (7–15 v.), opiskelijat, eläkeläiset 23 €
Kokoaikaranneke * 3 pv lapset (4–6 v.) 11 €

Messukeskuksen verkkokauppaan
Ale!

Naistaivas Oy

NaisTaivas myy ja markkinoi Kuolleenmeren ainutlaatuista ihonhoitoa Naisille ja Miehille.

Tuotteemme tunnetaan tieteellisestä Vitamin Mineral Complex -yhdistelmästä, joka tasapainottaa luonnollisin keinoin ihon kosteutta Kuolleenmeren mineraalien ja vitamiinien avulla.

Yrityksen verkkosivuille

Outlet Tukku

Vuonna 1954 perustettu Tammer-Tukku Oy on yksi Pohjois-Euroopan johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä. Jatkuvasti uusiutuva lähes 20 000 tuotteen valikoimamme kattaa kuluttajan tarpeet hittituotteista kotona päivittäin käytettäviin tuotteisiin. Liikevaihtomme on yli 80 M€ ja olemme ylpeitä voidessamme työllistää lähes 200 kuluttajatuoteammattilaista. Jo kolmannessa polvessa toimivana perheyrityksenä uskomme pitkiin asiakassuhteisiin ja yhteistyökumppanuuksiin.

Yrityksen verkkosivuille

Prizzi Oy

Prizzi Oy on vuonna 1997 perustettu suomalainen

perheyhtiö, jonka toimiala

on muodin, valmisvaatteiden

ja tekstiilien maahantuonti ja agentuuritoiminta.

 

Konttori/näyttelytilat

sijaitsevat

Viihdekeskus Flamingossa,

 

Yrityksen verkkosivuille

Rosebud Books Oy

Rosebud täyden palveun kirjakauppa.

Yrityksen verkkosivuille

Shamaan Design

Shamaan Design on ivalolainen vuonna 2006 perustettu maahantuontiyritys, silkkipaino ja matkamuistomyymälä. Tuomme maahan mm. australialaisia öljykangastakkeja, laadukkaita nahka-, huopa- ja kesähattuja. Valikoimaamme kuuluvat myös Heimo-Korun pronssikorut ja Lappi-tuotteen matkamuistot.

Painamme käsityönä lähinnä Lappi- ja luontoaiheisia t-paitoja. Erikoisuutenamme on uniikit sidontavärjätyt t-paidat. Teemme myös painotuotteita asiakkaan toivomuksen mukaan. Seuraavilla sivuilla voit tutustua osaan tuotevalikoimastamme.

Lämminhenkinen myymälämme, Shamaan Design – Lappi Shop sijaitsee Saariselällä, Tunturihotellin Gielas rakennuksessa.

Lue lisää: http://www.shamaandesign.fi/

Yrityksen sivuille

Tempur Sealy Suomi Oy

TEMPUR-patja muotoutuu yksilöllisesti jokaisen vartalolle sopivaksi; se on pehmeä sieltä mistä haluat ja tukea antava sieltä mistä kehosi sitä tarvitsee. TEMPUR-patja ohjaa kehosi mukavimpaan luonnolliseen asentoon tarjoten Sinulle elämäsi parhaat unet. TEMPUR-patjalla nukkuminen tuntuu kuin olisit painottomassa tilassa ilman minkäänlaista vastapainetta tai puristusta.

TEMPUR-tyynyt ovat olleet jo vuosien ajan markkinajohtajia, ja monien ammattilaisten kuten fysioterapeuttien ja lääkäreiden suosittelemia. Ikisuosittuihin tyynyihimme kuuluvat muun muassa TEMPUR Original, TEMPUR Millennium ja TEMPUR Ombracio.

TEMPUR-tuoteperheeseen sisältyy myös sänkymallistot ja valikoima pientuotteita. TEMPUR-tuotteita myydään ympäri maailman valikoitujen huonekalualan jälleenmyyjien ja fysioterapeuttien kautta, omissa TEMPUR Sleep Center -myymälöissä sekä TEMPURin verkkokaupassa.

Yrityksen verkkosivuille

Vonnela

VONNE'S on perheyritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1996.

Maahantuomme naisille muodikkaita vaatteita ja asusteita. Valikoimamme on hyvin laaja, meiltä löydät asut niin arkeen kuin juhlaankin. 
Tuotevalikoimaamme kuuluvat pääasiallisesti vaatteet, laukut, vyöt, kengät ja korut. Eli koko asukokonaisuuden löydät yhden katon alta! 

Meiltä löytyy jokaiselle upealle naiselle jotakin ihanaa, ikään ja kokoon katsomatta. Riittää vain, että haluat pukeutua kauniisti ja persoonallisesti.
Paljon muutakin kivaa liikkeistämme löytyy, kuten esimerkiksi sisustustavaroita.

Tuotteemme haemme suurimmaksi osaksi Italiasta ja Ranskasta, mutta satunnaisesti myös muista Euroopan maista.
Ostosmatkoilla käymme kuukausittain ja valitsemme kaikki tuotteet itse paikanpäällä, näin voimme taata asiakkaillemme viimeisimmät trendit ja edullisimmat hinnat!

Teemme maahantuojina myös tukkukauppaa ja vaatteidemme jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomea. 
Neuvomme sekä aloittelevia että jo alalla olevia yrittäjiä liikkeen perustamista ja omaa maahantuontia liittyvissä kysymyksissä.

Oma liikkeemme löytyy Leviltä. Vonne's:in osaston löydät yleensä myös Suomen suurimmilta muoti- ym. messuilta.

Ammattitaitoiset myyjämme palvelevat sinua mielellään ja auttavat stailauksessa, tervetuloa hemmottelemaan itseäsi!

Yrityksen verkkosivuille

Näytetään kaikki 31 tulosta