Beauty pro Oü

Roosikrantsi 17

Tallinn, Eesti

Tel +372 641 8655

Email info@beautypro.ee

 

Yrityksen verkkosivuille
bretelle300

Bretelle

Bretelle Oy Ltd. on vuonna 1998 perustettu suomalainen yritys, joka tuo maahan italialaisia käsintehtyjä kudottuja silkkisolmioita.

Yrityksellä on solmioiden erikoisliike BRETELLE Helsingin Korkeavuorenkadulla.

BRETELLE, upeita solmioita, upeille miehille.

Yrityksen verkkosivuille
casada-logo300

Casada Finland Oy

Casada on yksi johtavista hierontatuotteiden valmistajista maailmassa ja sen tuotteet on edustettuna jo 37 eri maassa. Casada-tuotteiden tarkoitus on lisätä fyysistä ja henkistä jaksamista laajalla hierontaan ja hyvinvointiin keskittyvällä tuotevalikoimallaan. Casada-tuotteille on ominaista jatkuva kehitys, omaleimainen muotoilu ja keskittyminen elämänlaadun parantamiseen. Casada tuotteet ovat korkealaatuisia ja luotettavia.

Sinun tyytyväisyytesi casada tuotteisiin on missiomme.

Tervetuloa osastollemme 2c61

Yrityksen verkkosivuille
Change

CHANGE of Scandinavia Finland

Change

Change on tanskalainen alusvaateketju, jolla on 150 konseptimyymälää Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Lähi-idässä.

Laaja mallisto sekä suuri kokovalikoima rintaliivejä, A-kupista J-kuppiin saakka, tekevät meistä johtavan alusvaatebrandin Skandinaviassa. Me Changelaiset olemme aina valmiina neuvomaan, mittaamaan ja auttamaan sinua, jotta löydät oikeat alusvaatteet.

Olemme ylpeitä tuotteistamme ja hinnoistamme – Club Change jäsenenä saat lisäksi alennuksia ja etuja joka kerta, kun ostat tuotteita Change myymälästä.

Yrityksen verkkosivuille
Donna Taponero

Donna Taponero

Olemme täysin suomalainen luonnonkosmetiikkayritys. Arvomme on tehdä parhaita kotimaisia raaka-aineita käyttäen parhaat tuotteet asiakkaillemme. Tuotantotilamme sijaitsevat Kyrössä. Tuotteemme ovat saaneet WOL-sertifikaatin.

Yrityksen verkkosivuille
Feelmax

Feelmax Oy

Kävellessään paljain jaloin Maaninkajärven hiekkarannalla, tuntien hiekan ja pienet kivet jalkapohjissa, Pulkan perhe sai idean: kehittää tuotteita, jotka mahdollistavat jalan luonnollisen liikkeen ja tuntuman.

He huomasivat, että yksi terveyden tukipilareista on terveet jalat…

Feelmax perustettiin 1993, ja tavoite oli (ja on vieläkin ) tarjota erilaisia jalan mukavuutta ja terveyttä parantavia tuotteita.

Yrityksen verkkosivuille
Finlayson

Finlayson Oy

Vuonna 1820 perustettu Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä. Tänä päivänä se elää uutta elämää ja on vakuuttunut, että paras tapa kunnioittaa sen pitkää historiaa on rohkeus, ennakkoluulottomuus ja jatkuva halu kehittää uusia mielenkiintoisia sisustustekstiilejä. Finlayson-myymälöistä löydät laajanvalikoiman näitä mielenkiintoisia kodintekstiilejä.

Yrityksen verkkosivuille
jk300

JKsellings Oy

Olemme asiakashankintaan ja myynninedistämiseen erikoistunut yritys, jonka ydin rakentuu vuosien työlle kuluttajien parissa.

Uimalankatu 1
33540 Tampere

info@jkgroup.fi

www.jkgroup.fi

Yrityksen verkkosivuille
alina300

Kenkäkauppa Alina

Kenkäkauppa Alina

Os. Alinenkatu 36, 23500 Uusikaupunki

Puh. (02) 844 3553 tai 044-704 3553

S-posti: outi.nurmi@alina.fi

Yrityksen verkkosivuille
korujenmaailma300

Korujenmaailma

Miksi meiltä?

* 100% suomalainen
* Ei toimituskuluja
* Hyvä hinta-laatu suhde
* Nopea toimitus
* Laaja valikoima
* Paljon uutuuksia
* asiakaspalvelu toimii
* Laadun testausta
* Turvalliset maksut
* Edellytämme nikkelivapautta
* Arvostamme eettisyyttä
* Laadukkaat tehtaat
* Arvostamme asiakkaita!

Suomen isoin valikoima on palakoruja. Ja edulliset hinnat.

Yrityksen verkkosivuille
kultakeramiikka300

Kultakeramiikka Oy

Kultakeramiikka Oy on suomalainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 1977 Nummelle, nykyiseen Lohjan kuntaan. Yritys sai alkunsa intohimosta tehdä laadukasta keramiikkaa ja halusta tuoda sitä suomalaisten arjen käyttöesineiksi.

Perheyritys käynnistyi aluksi pienessä mittakaavassa, ja alkuvuosien tuotanto tehtiin lähinnä käsin dreijaamalla ja valamalla. Vähitellen siirryttiin yhä enemmän sarjavalmistukseen ja näin saivat alkunsa osittain vielä tänä päivänäkin valmituksessa olevat tuotemallit. Vuonna 1989 tuontanto siirtyi Pihtiputaalle ja vuonna 2006 Viroon, lähelle Rakverea.

Outlet-myymälöissämme tuotevalikoima on laajentunut myös muihin kodintuotteisiin, kuten keittiö- ja sisustustarvikkeisiin. Omistamme myös Kotimo design -tuotemerkin, jolle valmistamamme kynttilät ovat voimakkaasti kasvava tuotealue. Suomessa Kultakeramiikalla on suunnitteluosasto ja myyntikonttori sekä outlet myymälät. Arvostamme yrityksessämme laatua ja omaa tuotantoamme. Haluamme valmistaa tuotteita mahdollisimman paljon korkealaatuisia suomalaisia raaka-aineita käyttäen ja pitää tuotantomme mahdollisimman lähellä meitä.

Kultakeramiikka on vakiintunut suomalainen tuotemerkki. Tuotteitamme myyvät useat marketit ja tavaratalot ympäri Suomea.

Yrityksen verkkosivuille
montin300

Kultasepänliike Montin

Montin Made in Helsinki -korut valmistetaan yksilöllisesti parhaimpien seppien toimesta Helsingissä. Kaikki korut ovat käsityönä valmistettuja ja ne ovat yksilöllisiä. Kaikki korut viilataan käsin alusta asti lopulliseen muotoon.
Autamme mielellämme korusi suunnittelussa ja materiaalien valinnassa

Kultasepänliike Montin

Mannerheimintie 20

00100 Helsinki

 

Yrityksen verkkosivuille

Leather Heaven

Vaatteita, kenkiä, asusteita, kodin sisustustavaraa – kaikki yhdestä osoitteesta www.leatherheaven.com

Yrityksen verkkosivuille
lennol300

Lennol Oy

Lennol Oy
Lähdetie 11, 61600 Jalasjärvi
puh. 0207 756 137
fax 06-4561 294

Yrityksen verkkosivulle
Lonsdale

Lonsdale London

Hanwest Oy on maahantuontiin ja tukkumyyntiin
erikoistunut yritys, jonka päätuotteisiin kuuluvat
sukat, aurinkolasit, matkalaukut, alusasut ja kengät.
Kuopiolaisten herrasmiesten, Timo Vesterisen ja
Hannu Rönkön luotsaama yritys on perustettu vuonna
2008, ja toimintaa on koko Suomen lisäksi myös
Baltian alueella.

Yrityksen verkkosivuille

Luhta Outlet

Porttisuontie 4,
00120 Vantaa
Tel. +358 9 8330 3830

Open:
monday-friday 10-20
saturday 10-18
sunday 12-17

Yrityksen verkkosivuille
Lumene

Lumene Oy

Pohjoisen villi luonto ja tieteen innovaatiot kohtaavat

Kaikki alkaa pohjoisen villistä luonnosta ja sen elinvoimaisista raaka-aineista. Lääketeollisuustaustamme kasvattamalla asiantuntemuksella tuomme nämä luonnon villit antimet laboratorioomme ja yhdistämme ne uusimpaan teknologiaan. Perintömme ja tietotaitomme johdosta missiomme on selkeä: Lumene luotiin edistämään säteilevää, luonnollista kauneutta yhdistämällä luonnon tehokkaimmat voimat ja tieteen viimeisimmät innovaatiot.

Yrityksen verkkosivuille
naistaivas

Naistaivas Oy

NaisTaivas myy ja markkinoi Kuolleenmeren ainutlaatuista ihonhoitoa Naisille ja Miehille.

Tuotteemme tunnetaan tieteellisestä Vitamin Mineral Complex -yhdistelmästä, joka tasapainottaa luonnollisin keinoin ihon kosteutta Kuolleenmeren mineraalien ja vitamiinien avulla.

Yrityksen verkkosivuille
oletkaunisfi

Oletkaunis.fi

Oletkaunis.fi on suomalainen kauneuden verkkokauppa. Valikoimassamme on tunnettuja ja palkittuja kosmetiikkatuotteita. Lisäksi tarjoamme sinulle kiinnostavia ja suosittuja tuotemerkkejä maailmalta. Takaamme, että sinä saat tilauksesi verkkokaupastamme nopeasti ja turvallisesti.

Valikoimastamme löytyy muun muassa, Absolute New York -urbaani meikkisarja, Batiste -kuivashampoot, Elegant Touch -tekokynsitarvikkeet, Eylure -upeat irtoripset ja kulmatuotteet, Ecotools -ympäristöystävälliset meikkisiveltimet, Models Own -värikäs ja hauska meikkisarja, SinfulColors -värikylläiset kynsilakat sekä Vita Liberata -palkitut itseruskettavat.

Yrityksen verkkosivuille
onnisport

Onnisport Ay

Merkillisen hyviä tuotteita

Juhontie 6
78880 Kuvansi
78880 Joroinen

Yrityksen verkkosivuille
Opa Muurikka Oy

Opa Muurikka Oy

Opa Muurikalta löydät kaikki ruoanvalmistustarvikkeet grilleistä kattiloihin ja kauhoihin. Löydät meidät messuosastolta 2e61 – tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!

Yrityksen verkkosivuille
Tammertukku

Outlet Tukku

Vuonna 1954 perustettu Tammer-Tukku Oy on yksi Pohjois-Euroopan johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä. Jatkuvasti uusiutuva lähes 20 000 tuotteen valikoimamme kattaa kuluttajan tarpeet hittituotteista kotona päivittäin käytettäviin tuotteisiin. Liikevaihtomme on yli 80 M€ ja olemme ylpeitä voidessamme työllistää lähes 200 kuluttajatuoteammattilaista. Jo kolmannessa polvessa toimivana perheyrityksenä uskomme pitkiin asiakassuhteisiin ja yhteistyökumppanuuksiin.

Yrityksen verkkosivuille
nahkakuviointi300

Pirkanmaan Nahkakuviointi Ky

Yritys on perustettu 1950-luvun alussa. Alkuvaiheessa yrityksen tuotevalikoimiin kuuluivat kellonremmit, vyöt ja olkaimet.

Nykyisin valmistamme nahkasta tuotteita vuosikymmenten aikana hankittua osaamista sekä yrityksen muita resursseja hyödyntäen. Valmistamme aidosta nahasta mm. vöitä, liikelahjoja ja koriste-esineitä. Yrityksessä on valmius tuottaa teollisuudelle alihankintana erilaisia sen tarvitsemia komponentteja.

 

Yrityksen verkkosivuille
poromagia300

Poromagia Oy

Opastinsilta 7B
00520 Helsinki
info@poromagia.com
Myymälä: +358 46 909 9547
Verkkokauppa (10-16): +358 40 669 2227

Yrityksen verkkosivuille
prizzilogo300

Prizzi Oy

Prizzi Oy on vuonna 1997 perustettu suomalainen

perheyhtiö, jonka toimiala

on muodin, valmisvaatteiden

ja tekstiilien maahantuonti ja agentuuritoiminta.

 

Konttori/näyttelytilat

sijaitsevat

Viihdekeskus Flamingossa,

 

Yrityksen verkkosivuille

Näytetään 1–45 -- 62:sta tuloksesta