CHANGE of Scandinavia Finland

Change

Change on tanskalainen alusvaateketju, jolla on 150 konseptimyymälää Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Lähi-idässä.

Laaja mallisto sekä suuri kokovalikoima rintaliivejä, A-kupista J-kuppiin saakka, tekevät meistä johtavan alusvaatebrandin Skandinaviassa. Me Changelaiset olemme aina valmiina neuvomaan, mittaamaan ja auttamaan sinua, jotta löydät oikeat alusvaatteet.

Olemme ylpeitä tuotteistamme ja hinnoistamme – Club Change jäsenenä saat lisäksi alennuksia ja etuja joka kerta, kun ostat tuotteita Change myymälästä.

Yrityksen verkkosivuille

Feelmax Oy

Kävellessään paljain jaloin Maaninkajärven hiekkarannalla, tuntien hiekan ja pienet kivet jalkapohjissa, Pulkan perhe sai idean: kehittää tuotteita, jotka mahdollistavat jalan luonnollisen liikkeen ja tuntuman.

He huomasivat, että yksi terveyden tukipilareista on terveet jalat…

Feelmax perustettiin 1993, ja tavoite oli (ja on vieläkin ) tarjota erilaisia jalan mukavuutta ja terveyttä parantavia tuotteita.

Yrityksen verkkosivuille

Finlayson Oy

Vuonna 1820 perustettu Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä. Tänä päivänä se elää uutta elämää ja on vakuuttunut, että paras tapa kunnioittaa sen pitkää historiaa on rohkeus, ennakkoluulottomuus ja jatkuva halu kehittää uusia mielenkiintoisia sisustustekstiilejä. Finlayson-myymälöistä löydät laajanvalikoiman näitä mielenkiintoisia kodintekstiilejä.

Yrityksen verkkosivuille

Joensuun Sänkytehdas Oy

Kansainvälisesti tunnettu sänkysuunnittelija Pauli Jämsén on työskennellyt paremman nukkumisen puolesta jo 30 vuotta. Vuosikymmenten kokemus ja osaaminen parhaiden sänkyjen tekemisestä tiivistyvät hänen nimikkomallistoonsa.

Tänään Pauli Jämsén Designer Beds -sänkymallisto tunnetaan korkeatasoisuudestaan maailmanlaajuisesti. Jämsénin resepti on tinkimättömyydessään yksinkertainen. Vain korkein laatu kelpaa, sekä materiaaleissa että työn laadussa.

”Kuuntelemme jatkuvasti asiakkaitamme. Ainoastaan niin toimien pystymme tarjoamaan maailman parhaat puitteet nukkumiseen. Se on meille tärkeintä”, Pauli Jämsén sanoo.

Yrityksen sivuille

Naistaivas Oy

NaisTaivas myy ja markkinoi Kuolleenmeren ainutlaatuista ihonhoitoa Naisille ja Miehille.

Tuotteemme tunnetaan tieteellisestä Vitamin Mineral Complex -yhdistelmästä, joka tasapainottaa luonnollisin keinoin ihon kosteutta Kuolleenmeren mineraalien ja vitamiinien avulla.

Yrityksen verkkosivuille

Outlet Tukku

Vuonna 1954 perustettu Tammer-Tukku Oy on yksi Pohjois-Euroopan johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä. Jatkuvasti uusiutuva lähes 20 000 tuotteen valikoimamme kattaa kuluttajan tarpeet hittituotteista kotona päivittäin käytettäviin tuotteisiin. Liikevaihtomme on yli 80 M€ ja olemme ylpeitä voidessamme työllistää lähes 200 kuluttajatuoteammattilaista. Jo kolmannessa polvessa toimivana perheyrityksenä uskomme pitkiin asiakassuhteisiin ja yhteistyökumppanuuksiin.

Yrityksen verkkosivuille

Prizzi Oy

Prizzi Oy on vuonna 1997 perustettu suomalainen

perheyhtiö, jonka toimiala

on muodin, valmisvaatteiden

ja tekstiilien maahantuonti ja agentuuritoiminta.

 

Konttori/näyttelytilat

sijaitsevat

Viihdekeskus Flamingossa,

 

Yrityksen verkkosivuille

Rosebud Books Oy

Rosebud täyden palveun kirjakauppa.

Yrityksen verkkosivuille

Shamaan Design

Shamaan Design on ivalolainen vuonna 2006 perustettu maahantuontiyritys, silkkipaino ja matkamuistomyymälä. Tuomme maahan mm. australialaisia öljykangastakkeja, laadukkaita nahka-, huopa- ja kesähattuja. Valikoimaamme kuuluvat myös Heimo-Korun pronssikorut ja Lappi-tuotteen matkamuistot.

Painamme käsityönä lähinnä Lappi- ja luontoaiheisia t-paitoja. Erikoisuutenamme on uniikit sidontavärjätyt t-paidat. Teemme myös painotuotteita asiakkaan toivomuksen mukaan. Seuraavilla sivuilla voit tutustua osaan tuotevalikoimastamme.

Lämminhenkinen myymälämme, Shamaan Design – Lappi Shop sijaitsee Saariselällä, Tunturihotellin Gielas rakennuksessa.

Lue lisää: http://www.shamaandesign.fi/

Yrityksen sivuille

Tähtituote/ NUT-Group Oy

Tähtituote.fi toimii NUT-Group Oy yrityksen ja sen tuotteiden virallisena verkkokauppana.
Teemme paljon yhteistyötä yritysten ja urheiluseurojen kanssa, toimitamme heille uniikkeja käsintehtyjä pipoja heidän omilla logoilla ja teksteillä. Käytössämme on oma tekstiilipainatukseen tarkoitettu laitteisto, joten pystymme nopeasti ja joustavasti tarjoamaan luetettavaa yhteistyötä.
Yrityksen verkkosivuille

Tempur Sealy Suomi Oy

TEMPUR-patja muotoutuu yksilöllisesti jokaisen vartalolle sopivaksi; se on pehmeä sieltä mistä haluat ja tukea antava sieltä mistä kehosi sitä tarvitsee. TEMPUR-patja ohjaa kehosi mukavimpaan luonnolliseen asentoon tarjoten Sinulle elämäsi parhaat unet. TEMPUR-patjalla nukkuminen tuntuu kuin olisit painottomassa tilassa ilman minkäänlaista vastapainetta tai puristusta.

TEMPUR-tyynyt ovat olleet jo vuosien ajan markkinajohtajia, ja monien ammattilaisten kuten fysioterapeuttien ja lääkäreiden suosittelemia. Ikisuosittuihin tyynyihimme kuuluvat muun muassa TEMPUR Original, TEMPUR Millennium ja TEMPUR Ombracio.

TEMPUR-tuoteperheeseen sisältyy myös sänkymallistot ja valikoima pientuotteita. TEMPUR-tuotteita myydään ympäri maailman valikoitujen huonekalualan jälleenmyyjien ja fysioterapeuttien kautta, omissa TEMPUR Sleep Center -myymälöissä sekä TEMPURin verkkokaupassa.

Yrityksen verkkosivuille

Vonnela

VONNE’S on perheyritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1996.

Maahantuomme naisille muodikkaita vaatteita ja asusteita. Valikoimamme on hyvin laaja, meiltä löydät asut niin arkeen kuin juhlaankin. 
Tuotevalikoimaamme kuuluvat pääasiallisesti vaatteet, laukut, vyöt, kengät ja korut. Eli koko asukokonaisuuden löydät yhden katon alta! 

Meiltä löytyy jokaiselle upealle naiselle jotakin ihanaa, ikään ja kokoon katsomatta. Riittää vain, että haluat pukeutua kauniisti ja persoonallisesti.
Paljon muutakin kivaa liikkeistämme löytyy, kuten esimerkiksi sisustustavaroita.

Tuotteemme haemme suurimmaksi osaksi Italiasta ja Ranskasta, mutta satunnaisesti myös muista Euroopan maista.
Ostosmatkoilla käymme kuukausittain ja valitsemme kaikki tuotteet itse paikanpäällä, näin voimme taata asiakkaillemme viimeisimmät trendit ja edullisimmat hinnat!

Teemme maahantuojina myös tukkukauppaa ja vaatteidemme jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomea. 
Neuvomme sekä aloittelevia että jo alalla olevia yrittäjiä liikkeen perustamista ja omaa maahantuontia liittyvissä kysymyksissä.

Oma liikkeemme löytyy Leviltä. Vonne’s:in osaston löydät yleensä myös Suomen suurimmilta muoti- ym. messuilta.

Ammattitaitoiset myyjämme palvelevat sinua mielellään ja auttavat stailauksessa, tervetuloa hemmottelemaan itseäsi!

Yrityksen verkkosivuille

Yvette Finland Oy

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa
Suomi

Yrityksen verkkosivuille

Näytetään kaikki 22 tulosta